topimg

Välkomna att anlita Vida Hälsoutveckling till ert företag.

”Investera i er personal”

Förebygg arbetsskador innan de uppstår genom friskvård…

Vida Hälsoutveckling är ett gäng välutbildade massörer och medicinska massageterapeuter med stort engagemang och intresse för din hälsa. Vi besöker er arbetsplats för att erbjuda behandling och expertis för att göra det så enkelt och effektivt som möjligt att bli av med dina/era besvär. Vi kan behandla besvär som frozen shoulder, ryggvärk, huvudvärk, ont i ben och armar, idrotts- och arbetsskador, trötthetssymptom, domningar/stickningar, och ge råd kring träning, både förebyggande och rehabiliterande. Vi vidareutbildar oss hela tiden för att kunna erbjuda dig som kund en bred kunskap och en seriös helhetssyn.

Massage är friskvård!

Sjukfrånvaro är ett av de stora samhällsproblemen. Eftersom detta medför höga kostnader ser många företag idag massage på jobbet som en god investering. Att få massage regelbundet minskar stress och förebygger arbetsskador. Arbetsgivaren har möjlighet att erbjuda massage som friskvård. Hela kostnaden är avdragsgill utan att detta behöver tas upp som en förmån för den anställde. För att massagen ska vara skattefri friskvård måste hela personalen erbjudas behandling, även om alla inte behöver använda sig av erbjudandet.
Genom att vi kommer ut till er och sätter upp vår massagebänk i ett avskilt rum, blir det lättare för er att kunna erbjuda massage för de anställda och vi behandlar er personal med svensk klassisk massage. En individuellt anpassad behandling med olika massageterapeutiska metoder kan då ges. Tillsammans beslutas om vilka åtgärder som skall vidtas och målen sätts. Vi följer kontinuerligt upp och utvärderar åtgärderna. Vårt mål är att vara delaktiga i hälsoarbetet så att ni får en friskare personal!
Kontakta oss för ett möte och en provbehandling!

Vi hoppas att få glädjen att arbeta på ert företag!

Väl ute på arbetsplatsen brukar vi lägga upp vårt arbete med att första gången utföra en mer genomgående behandling. Detta utförs av en medicinsk massageterapeut, första besöket är 45 minuter vid andra besöket följer vi upp eventuella besvär.

Oftast är det tillräckligt med 30 minuter, detta besök kan variera med antingen en diplomerad massör eller massageterapeut.

Ni behöver inte ta med något vid behandlingarna, vi har bänk och handdukar mm.

Vi vill hjälpa er att ha en friskare personal

Tveka inte att kontakta oss för en genomgång av era behov och en offert. Vi erbjuder anpassade lösningar så att vi kan hjälpa er på de sätt som passar er och era anställda bäst, antingen ut på företaget eller hos oss. Vi finns i en avslappnad miljö med behandlingsrum för en avspänd upplevelse.

Vad säger Skatteverket?

Massage på jobbet gäller som friskvård och är avdragsgillt, om alla på företaget erbjuds denna möjlighet enligt skattemyndighetens regler.

Läs mer på Skatteverkets hemsida om Motion och annan friskvård

 

 
Kontakta oss

Tel: 0709-82 94 12

E-mail: madeleine@vidahalso.se

 

Glöm inte att använda era Friskvårds pengar!

Vad säger Skatteverket?

Vad säger Skatteverket? Massage på jobbet gäller som friskvård och är avdragsgillt, om alla på företaget erbjuds denna möjlighet enligt skattemyndighetens regler. Läs mer på Skatteverkets hemsida om ”Motion och annan friskvård