topimg

Massage är friskvård!

Sjukfrånvaro är ett av de stora samhällsproblemen. Eftersom detta medför höga kostnader ser många företag idag massage på jobbet som en god investering. Att få massage regelbundet minskar stress och förebygger arbetsskador. Arbetsgivaren har möjlighet att erbjuda massage som friskvård. Hela kostnaden är avdragsgill utan att detta behöver tas upp som en förmån för den anställde. För att massagen ska vara skattefri friskvård måste hela personalen erbjudas behandling, även om alla inte behöver använda sig av erbjudandet.
Genom att vi kommer ut till er och sätter upp vår massagebänk i ett avskilt rum, blir det lättare för er att kunna erbjuda massage för de anställda och vi behandlar er personal med svensk klassisk massage. En individuellt anpassad behandling med olika massageterapeutiska metoder kan då ges. Tillsammans beslutas om vilka åtgärder som skall vidtas och målen sätts. Vi följer kontinuerligt upp och utvärderar åtgärderna. Vårt mål är att vara delaktiga i hälsoarbetet så att ni får en friskare personal!
Kontakta oss för ett möte och en provbehandling!

Vi vill hjälpa er att ha en friskare personal

Tveka inte att kontakta oss för en genomgång av era behov och en offert. Vi erbjuder anpassade lösningar så att vi kan hjälpa er på de sätt som passar er och era anställda bäst, antingen ut på företaget eller hos oss. Vi finns i en avslappnad och lantlig miljö med behandlingsrum för en avspänd upplevelse.

Kontakta oss

Tel: 0709-82 94 12

E-mail: madeleine@vidahalso.se

 

Glöm inte att använda era Friskvårds pengar!

Vad säger Skatteverket?

Vad säger Skatteverket? Massage på jobbet gäller som friskvård och är avdragsgillt, om alla på företaget erbjuds denna möjlighet enligt skattemyndighetens regler. Läs mer på Skatteverkets hemsida om ”Motion och annan friskvård