topimg

Friskvård för seniorer

Välkomna till Vida Hälsoutveckling!

Vi är ett mindre företag med otroligt härliga medarbetare, vi arbetar för att alltid försöka hitta ett effektivt sätt att hjälpa till ett bättre liv. Vida är ett gäng med allt från diplomerade massörer, cert.massörer,  massage terapeuter, medicinska massage terapeuter, kiropraktor och med stora steg söker vi nya arbetskolleger med kunskap inom fler område inom hälsa.

 

En hälsokväll hos Vida!

Vi erbjuder en hälsodag/kväll antingen hos Vida eller kan vi besöka er på era lokala mötesplatser eller som ett hembesök tillsammans med era vänner.

Vad är en hälsodag/kväll?

Tillsammans med er tar vi fram ett passande schema som inriktar sig på ett bättre välmående. Dagen kan innehålla olika prov på våra behandlingar tillsammans med lättare träning med inriktning på att stärka kroppen. Vi har olika terapeuter som anpassar sig efter era önskemål. Ni kan vara en större eller mindre grupp. Under dagen har vi någon lättare förtäring. Vi kommer att variera våra dagar med att bjuda in olika person med ett intresse för en bättre hälsa, samt även kommer vi  att kunna erbjuda små kurser inom språk

Investera i din hälsa!

Vi vet alla att fysisk aktivitet är viktigt för hälsan. Som senior kan det vara helt avgörande för att kunna fortsätta leva ett självständigt och aktivt liv. Hjärt-kärlsjukdomar, diabetes, ledbesvär, högt blodtryck, depression är några exempel som kan förhindras eller mildras genom regelbunden fysisk aktivitet. Att träna tillsammans ökar även motivationen, ger nya kontakter och trivsam gemenskap.

Det är aldrig för sent att börja träna, effekten kommer oberoende av hur gammal du är eller hur du mår innan du börjar.

Ni är otroligt viktiga för oss så missa inte våra nya aktiviteter som kommer med löpande upplägg här på vår hemsida.

Kontakta oss

Tel: 0709-82 94 12

E-mail: madeleine@vidahalso.se

 

Glöm inte att använda era Friskvårds pengar!

Vad säger Skatteverket?

Vad säger Skatteverket? Massage på jobbet gäller som friskvård och är avdragsgillt, om alla på företaget erbjuds denna möjlighet enligt skattemyndighetens regler. Läs mer på Skatteverkets hemsida om ”Motion och annan friskvård